skip to Main Content

Welkom op de contactpagina van deze website. Als je nu op deze pagina bent, dan nemen wij aan dat je contact met ons wilt maken omdat je vragen hebt. En je bent natuurlijk vrij om jouw vragen aan ons te stellen. Het ervaren klantenservice team probeert jouw vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden. De maximale wachttijd is 3 werkdagen. En als je binnen 3 werkdagen geen antwoord van ons hebt ontvangen dan mag je altijd een reminder sturen of ons bellen. Kijk ook eerst of onze mail niet in de spam box is gekomen. Dat gebeurt nog eens vaak. Geef gelijk aan dat onze emailadres betrouwbaar is. Zo zullen de toekomstige berichten van ons in je inbox terecht komen.

Hoe kan je contact met ons maken?

Dat je op deze pagina bent is al een grote stap. Het enige wat je nu nog moet doen is onderstaande contactformulier invullen. Voordeel van het invullen van het contactformulier is dat je zeker bent dat wij jou bericht zullen ontvangen en het vergt minder tijd van je om in contact met ons te komen. En je hoeft niet bang te zijn want jouw emailadres blijft geheim.

Waarvoor mag je ons contacten?

Je mag ons contacten als je vragen hebt en ook als je tips, ideeën en ook als je suggesties met ons wilt delen. Wij willen graag weten wat jij denkt. Stuur dus gauw jou bericht.

    Back To Top