skip to Main Content

Welkom op de FAQ-pagina van deze website. Voordat je de tijd neemt om jouw vraag te stellen via de contactpagina, is het raadzaam om eerst deze pagina te bekijken. Hier zijn de meest gestelde vragen van onze bezoekers beantwoord. Als jouw vraag niet hier voorkomt, mag je de tijd nemen om contact met ons te maken via het contactformulier. Niemand heeft tijd te verliezen dus kijk eerst hierbeneden voor je aan de slag gaat met het invullen van het contactformulier.

Moet ik als student ook sparen?

Wanneer je jong bent is het de juiste tijd om te beginnen met sparen. Wij raden onze tieners aan om elk cadeaugeld dat ze krijgen op hun jaardagen en andere belangrijke momenten te sparen. Zo hebben ze tegen de tijd dat ze 21 zijn al een basis spaargeld opgebouwd. En als je jong bent en nog door je ouders wordt verzorgd, kan je meer sparen. Dus maak gebruik van dit moment en spaar nu al voor je toekomst.

Hoe kan ik bezuinigen op eten?

Financieel voorruitgaan wilt niet zeggen dat je niet mag eten en ontspannen. Heel veel mensen zeggen ons dat een groot deel van hun salaris gaat naar lekker eten. Junkfood 3 keer per week is niet alleen slecht voor de gezondheid, maar ook voor je portemonnee. Maak zelf even je berekening. Wij raden aan om het te brengen naar 1 keer per week en probeer zelf lekker eten te koken. Het scheelt veel.

Ik wil een huis kopen wat verder?

Gefeliciteerd met deze eerste stap. Een huis kopen is een grote investering en het is geen gemakkelijk proces. Je hebt de hulp nodig van een expert. Dus stuur ons nu een bericht, want wij kennen genoeg mensen die je hiermee kunnen helpen.

Bij welke bank kan ik het beste sparen?

De meeste banken in Nederland geven ongeveer dezelfde spaarrente. Het maakt dus niet veel uit waar je spaart als het om de rente gaat. Wel goed als je een kijkje neemt naar de service die de banken bieden. Dat verschil wel per bank en het kan veel betekenen voor je als klant. Vergelijk dus goed. Kom je er toch niet uit dan mag je ons een berichtje sturen. Wij zullen aan de hand van jouw behoefte advies geven welke het beste past bij jou.

Hoe kan ik contact opnemen?

Wil je contact met ons opnemen, omdat je interesse hebt in een van onze diensten dan mag dat natuurlijk. Ga nu op de contactpagina en vul het contactformulier in. Het is snel en gemakkelijk en je bent zeker dat jou bericht in onze inbox terecht komt.

Ik ben financieel specialist en wil me aansluiten bij jullie?

Als je een financieel specialist bent en de competenties hebt om met mensen te communiceren dan ben je van harte welkom in onze groep. Vanwege onze groeiende bezoekers zijn wij regelmatig opzoek naar expert die ons kunnen helpen met het geven van de beste tips. Dit kan ook in de vorm van blogs of artikelen. Het hangt af waarin je goed bent. Stuur ons dus nu jouw cv, zodat wij verder kunnen afspreken.

Back To Top