skip to Main Content

Wanneer we grote beslissingen nemen in het leven, zoeken de meesten van ons naar een bron van expertise en begeleiding om ons te helpen doordachte keuzes te maken om aan onze individuele doelen en behoeften te voldoen. Dat is waar professioneel financieel advies om draait.

Natuurlijk varieert de waarde van advies enorm. Om te beginnen kan financieel advies voor iedereen wat anders betekenen en wordt op maat gegeven. Voor de meeste beleggers die ervoor kiezen om met een adviseur samen te werken, gaat advies niet alleen over beleggen. Het gaat er ook om je te helpen een persoonlijk plan op te bouwen rond jouw volledige financiële plaatje, ontworpen om jeu te helpen meerdere doelen na te streven, jouw vermogen te laten groeien en te zorgen voor de mensen die het belangrijkst je zijn.

Waarom moet je ons inhuren?

Zoals elke dienstverlener wordt een financieel adviseur betaald om zijn werk te doen. Ze worden echter niet allemaal op dezelfde manier betaald. Onze adviseurs wordt rechtstreeks door de klant betaald op basis van een transparant en vooraf afgesproken betalingsplan. Dit kan een uur- of projecttarief, maandelijkse provisie of percentage van de beheerde investeringen zijn.

Transparante tarieven

Onze adviseurs bieden een objectieve kijk en over het algemeen uitgebreider advies. Diensten kunnen worden afgestemd op het beantwoorden van een specifieke financiële vraag tot een beoordeling van jouw gehele beleggingsportefeuille. Tarieven worden vooraf verstrekt en zijn niet gebaseerd op productverkoop, waardoor een adviseur die alleen betaalt, meer tijd heeft om zich te concentreren op advies dan op welk product hij moet verkopen.

Wij staan ook voor korte tijd naast je

Van sommige van onze klanten wisten we dat ze maar voor een korte tijd bij ons zouden zijn. Het was ons taak om ze te leren hoe ze het zelf moesten doen. Sommige adviseurs doen dit niet. Wij waren blij om te helpen waar het nodig was. Het was sowieso een leuke ervaring om over strategie te praten, dus als coach, is het altijd leuk om klanten door het proces te leiden. Je hoeft dus niet te denken dat wij alleen de grote klanten helpen. Ook als je een snel advies of hulp nodig hebt mag je ons contacten.

Gezinscontinuïteit

Het leven gaat over leven! En wij snappen dat heel goed, omdat wij allemaal een gezin hebben die we graag gelukkig en blij zien zonder enige financiële stress. We zijn er om je te helpen jouw financiën onder controle te krijgen en jouw geld voor jou en jouw gezin te laten werken, terwijl je hier bent en zelfs nadat je weg bent. We merken dat het hebben van een plan en wetende dat alles onder controle is, dingen glashelder maakt. Het is alsof je je op het ergste voorbereidt. Als er een plan is, is er minder ruimte voor stress. Uiteindelijk wil je een planner kiezen die alleen tegen betaling is en loyaal is aan jouw wensen en interesses. Je bent hier aan het juiste adres om jouw zoektocht te beginnen.

Back To Top