skip to Main Content

Jouw bedrijfsfinanciën? Wordt voor gezorgd.

Veel mensen beginnen een onderneming omdat ze ergens passie voor hebben. Of omdat ze denken dat ze veel geld kunnen verdienen met een bepaalde dienst of een bepaald product. Sommige mensen beginnen een eigen bedrijf omdat ze van hun hobby hun werk willen maken, of omdat ze niet meer voor een baas willen werken. Er zijn ook mensen die een bedrijf erven en zo hoofd van de onderneming worden. Kortom, er zijn talloze redenen op te noemen waarom mensen eigenaar van een bedrijf zijn. Één ding is zeker: niemand begint een bedrijf omdat hij/zij het zo leuk vind om de financiën te regelen. Behalve accountants zoals Oqto. Je kunt bedrijven als deze dan ook inhuren om alle financiële voor je te regelen. Ideaal dus.

Talloze cijfers

De financiële kant van een organisatie of bedrijf kan al snel nogal ingewikkeld worden. Er is natuurlijk de financiële administratie met de crediteuren en debiteuren. Dan heb je nog de  salarisadministratie die ingewikkelder wordt naarmate je meer medewerkers in dienst hebt. Daarnaast is er nog de jaarrekening en natuurlijk de fiscale aangiftes of belastingopgaven. Dit kost alles bij elkaar heel veel uren werk. Het is ingewikkeld en een fout kan je nogal duur komen te staan. Een fout in de debiteuren/crediteuren kan je een verkeerd beeld geven over hoe jouw bedrijf er financieel voor staat en of je de juiste prijzen rekent. Een fout in de salarissen kan tot ontevreden werknemers leiden. En een fout in de belastingaangifte kan voor heel wat soris met de belastingdienst zorgen. Beter is dus om dit te voorkomen. Huur een accountant in.

Uit handen genomen

Een boekhouder kan dit alles voor jou doen. Je hoeft alleen te cijfers maar aan te leveren, voor de rest wordt gezorgd. Je hoeft je geen zorgen te maken, deze mensen zijn professionals en zorgen ervoor dat alles correct wordt verwerkt. Er is geen risico op verkeerd ingevuld papierwerk en geen urenlang getob met minimale output. Je kunt de financiën uit handen geven, zodat jij je kunt focussen op productie. Op geld verdienen en op het bedrijf verbeteren. Een accountant doet al het werk waar jij je handen niet aan wil branden. In goed overleg en met uitwisseling van belangrijke informatie. Je kunt zelf bepalen of je je hele administratie uit handen wil geven, of alleen een stukje. Zo kun je de salarisadministratie zelf doen en de belastingaangifte door jouw accountant laten doen. Ze zijn er om jou bij te staan, advies te geven en te helpen waar nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top