skip to Main Content

Sparen gaat niet alleen over het voorbereiden op langetermijndoelen zoals pensioen – het gaat erom financieel voorbereid te zijn op het onverwachte. Of het nu gaat om een ​​spontane reis, het kopen van een huis of het dekken van onvoorziene uitgaves, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je financieel veilig bent. En hier is het goede nieuws: sparen betekent niet dat je elke cent moet knijpen. Het betekent alleen dat je bewust moet zijn van hoe je omgaat met jouw geld.

Ik ben Merredith en deze website is gemaakt om je te helpen de geheimen van de financiële wereld te ontrafelen. Blijf lezen om alles over mij en mijn team te weten en waarom we zij begonnen financieelactueel.nl.

Ik ben met deze blog begonnen zodat ik mijn kennis van financiële onderwerpen kan delen om anderen te helpen financiën te begrijpen en hun gelddoelen te bereiken. Hoewel ik niet van een rijke familie kom of een goed verdiende baan heb, ben ik wel in staat geweest om mijn gelddoelen te bereiken en ‘rijk’ te worden door slimme financiële planning. Hoewel ik financieel succes heb geboekt, bevind ik me nu in een heel verschillende stadium in het leven.

Mijn successen

Ik heb onlangs mijn eerste huis gekocht, heb al mijn studieleningen afbetaald (in 2 jaar). Ik ben altijd zuinig geweest en heb de afgelopen 7 jaar verschillende deeltijdbanen gehad (vaak tegelijkertijd) om me te helpen mijn schulden af ​​te betalen, geld te besparen en mijn doelen snel te bereiken. Al vroeg realiseerde ik me de voordelen van hard werken en waar ik maar kon naar besparingen zoeken. Afgezien van mijn hypotheek kan ik met trots zeggen dat ik schuldenvrij ben.

Twee hoofden zijn beter dan een

Ik werk niet alleen, maar ook met andere collega’s. Die hebben ook evenveel ervaring en kunnen de beste financiële adviezen geven. Het is een goede combinatie van teamwork en dat is te merken in de resultaten die wij gezamenlijk behalen. Ondanks dat we allemaal verschillende achtergronden hebben en ons in verschillende levensfasen bevinden, verbinden we ons door onze kijk op het leven en financiën. Samen hebben we een schat aan kennis en informatie over persoonlijke financiën, pensioen, studieleningen, creditcards en vele andere financiële onderwerpen. Het is deze schat aan tips en trucs die we aan anderen willen doorgeven, want weten hoe financiële systemen werken en hoe je het systeem in jouw voordeel kunt gebruiken, wat de sleutel is om ‘rijk’ te worden, zoals wij. Al het geld dat op dagelijkse uitgaven wordt bespaard, gaat rechtstreeks terug in jouw zak, waar het geld wordt verdiend, en het telt allemaal op.

Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Twitter en Pinterest, en om je aan te melden voor onze e-mailnieuwsbrief onderaan de pagina.

Wil je met ons werken? Bekijk onze advertentiepagina om kansen te vinden om je aan te sluiten bij ons.

Heb je iets specifieks dat je wilt vragen? Ga dan op de contactpagina en maak contact met ons via het contactformulier die onderin van de pagina staat.

Back To Top