skip to Main Content

Begrijpen hoe je jouw financiën moet beheren, is essentieel om uit de schulden te blijven, rijkdom op te bouwen, een comfortabel pensioen te hebben en hulpmiddelen zoals levensverzekeringen om jouw dierbaren te beschermen. Hoewel het bereiken van financiële doelen een moeilijke taak lijkt, zijn er tal van onlinebronnen die kunnen helpen. Maar hoe weet je welke bronnen je moet vertrouwen? Bekijk onze lijst met de beste websites voor meer informatie over persoonlijke financiën.

1. Investopedia

De website is gebouwd in 1999 en geeft alle belangrijke informatie over complexe financiële onderwerpen. Zij hebben voldoende bezoekers die regelmatig willen leren over investeren en andere manieren om geld te verdienen.  Ook hebben zijn een special academie waar je lessen kunt volgend over diverse financiele aangelegenheden. Schrijf je dus nu in.

2. Financieel onafhankelijk blog

Dit is een blog van een man die liever onbekend wenst te blijven. Vreemd, maar hij deelt al jaren de beste tips en adviezen als het gaat om beleggen, investeren, sparen en nog veel meer. De blog wordt regelmatig bijgewerkt met de recente nieuws die voor jou van belang kan zijn. Abonneer nu gratis en je krijgt het huishoudboekje 2021 gratis als cadeau van deze lieve meneer.

3. Her Money

Vrouwen bekijken en gebruiken geld anders dan mannen, en ze worden vaak geconfronteerd met uitdagingen op de werkplek die hen financieel kunnen belemmeren. Her Money biedt persoonlijke financiën en loopbaanadvies voor vrouwen. Op de website staan artikelen zoals hoe je een loonsverhoging vraagt of hoe je met je partner over geld praat. Hele handige tips voor vrouwen die niet durven te praten over geld. Hier leer je het gemakkelijk aan.

4. Cheesy finances

Wil je financieel onafhankelijk worden terwijl je een gezin hebt? Dan moet je deze blog volgen. Je kan alles vinden hier van rendement tot erfbelasting. Het is gewoon raadzaam om deze jongen powerkoppel te blijven volgen. Deze blog is van Nederlanders, maar wordt in het Engels gepubliceerd. Dus delen met alle vrienden over de gehele wereld is mogelijk.

5. Quora

Quora is geen traditionele publicatie over persoonlijke financiën. Het is een vragen en antwoorden website waar gebruikers vragen van andere gebruikers kunnen beantwoorden. Gebruikers kunnen persoonlijke antwoorden geven, dus de volgende keer dat je met een bepaald financieel probleem worstelt, zal je op deze website merken dat je niet de enige bent. Opmerking: de meeste antwoorden worden niet gegeven door financiële professionals. Hoewel het gebruik van Quora je in de goede richting kan helpen, is het het beste om meer onderzoek te doen voordat je geldadvies inwint.

5. Wise bread

Als je nieuw bent in de financiële wereld, is deze personal finance-website een geweldige plek om te beginnen. De schrijvers behandelen elementaire persoonlijke financiële onderwerpen en delen hun eigen tips en ervaringen. Wise bread is meer gericht op mensen die zuinig leven. Verwacht veel “besparingshacks” en budgetartikelen. De titel van de website zegt eigenlijk al heel veel over de inhoud. Wil je du nu beginnen met sparen voor je droomhuis? Schrijf je dan nu.

Back To Top